dimarts, 29 de març de 2016

ACOMIADEM ALS NENS I NENES DE 6è


Aquest matí hem acomiadat els nens i nenes de 6è, la nostra primera promoció, amb una bona festa en la que tots i totes hem participat. Per començar el dia els alumnes de 4t han fet la seva batucada que ben segur s’ha sentit a tot arreu. Tot seguit els nens i nenes de 1r  han preparat una sorpresa ben especial per als seus padrins; una cançó signada.
Hem gaudit d’un gran ball, d’unes magnífiques corrandes i després de l’entrega de diplomes, per fi hem pogut escoltar l’himne que els més grans han deixat com a llegat a la nostra escola.
Ha estat un matí ple d’emocions, molts somriures còmplices i alguna que altra llàgrima.
Nens i nenes de 6è, desitgem que tingueu molta sort en aquesta nova etapa que empreneu. Nosaltres vam emprendre una fa nou anys i vosaltres, inqüestionablement, en formeu part d’ella. Per sempre quedarà una petita part de cada un de vosaltres a l’escola el Vapor.

 MOLTA SORT!!
COLÒNIES DE P5

Famílies, 

Els nens i nenes de P5 ja han arribat a la casa de colònies. Ja han esmorzat per agafar forces i passar-s'ho d'allò més bé!


SETMANA LITERÀRIA 2016


Aquesta setmana els nens i nenes dels nivells de P5, 3r , 4t, 5è i 6è, han fet la cloenda dels projectes literaris. A continuació teniu una petita mostra dels moments més significatius.Mural de les emocions dels alumnes de P5


Els alumnes de 3r fan la lectura dels contes que han elaborat

Recital de poesia dels alumnes de 4t


Visionat dels còmics detectivescos dels alumnes de 5è

 Recorregut literari dels alumnes de 6è per la ciutat
COMPARTIM ACTIVITATS AMB L'AGRUPAMENT DEL MONTSERRAT ROIG

La setmana passada, ens va visitar un grup d'alumnes de l'agrupament de sords de l'institut Montserrat Roig. Van oferir activitats molt interessants als alumnes de P.3, 1r i 6è i mestres i alumnes han fet una valoració molt positiva de l'experiència compartida.  


COMPARTIM ACTIVITATS AMB L'AGRUPAMENT DEL MONTSERRAT ROIG

La setmana passada, ens va visitar un grup d'alumnes de l'agrupament de sords de l'institut Montserrat Roig. Van oferir activitats molt interessants als alumnes de P.3, 1r i 6è i mestres i alumnes han fet una valoració molt positiva de l'experiència compartida.                                informació preinscripció 2016-2017

                           

    Horari d'atenció del 30 de març al 7 d'abril:
                                    dilluns, dimecres i divendres  de 9h a 12:15h i de 15h a 16:30h 
                                      dimarts i dijous de 9h a 12:15h